Ga naar onze 28 dec.-pagina op deze site voor informatie hierover.

2 comments for “Stuur uw tip voor “Hét Goede Doel” en/of “De Haaksberger van 2019” via een mail naar info@nollnkoor.nl

1. Herma Asbreuk
    10 oktober 2019 at 16:08

Hallo Nollnkoor.
    Ik zou graag de zorgboerderij Erve Meyerinkbroek als goede doel voordragen.
    Ze zijn aan het sparen voor een paard.
    En daarnaast zijn er nog vele wensen.
    DEZE TIP IS DOORGEMAILD NAAR info@nollnkoor.nl

2. Henri Scholten
    11 oktober 2019 at 17:08

Beste Fam Morsinkhof

Ik was van de week op een vergadering van Arfgood Buurse volgend jaar is er 75 jaar bevrijding ook in Buurse . Arfgood heeft samen met archief Haaksbergen uit gezocht wie er overleden zijn tijdens de 2 e Wereldoorlog uit Buurse en dat waren 5 personen . Zij wouden in Buurse wel een monument gaan maken voor deze 5 personen als een gedenkteken dat op een mooi plek in Buurse moet staan eventueel met een boom . Een aantal kunstenaar zouden een ontwerp kunnen maken met daar de namen er op erop staan vermeld En we gaan samenwerken met onze naaste duitse buren om ergens in juni dit monument te onthullen door een concert te geven samen met Alstatte en Lunten en de kinderen van deze plaatsen er bij te betrekken als een verzoening .( een idee van mij) Daarom dacht ik dat dit een goed doel is voor Arfgood Buurse om dat te realiseren . Er wordt door hun ook een boek uitgebracht van verhalen van mensen die de oorlog nog hebben mee gemaakt die dit nu nog kunnen na vertellen. Voor dit project hebben ze al een bijdrage gekregen van de ondernemers uit Buurse om dit te bekostigen .

DEZE TIP IS DOORGEMAILD NAAR INFO@NOLLNKOOR.
    NL